Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Zelfstandige, polyvalent groenmedewerker (ploegbaas)

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen-, infra-, water-, en sportprojecten.

Je uitdaging

Je leidt een ploeg van arbeiders en werkt mee aan bermen van autosnelwegen, parken, voetbalvelden, daktuinen, grote tuinen, en langs waterlopen en spoorwegen. Je dagtaak bestaat uit het ’s morgens oppikken van de arbeiders. Je zult de ploeg aansturen, nieuwkomers begeleiden en de taken bespreken met de werfleider. Daarnaast snoei je de beplanting, verwijder je takken en onderhoud je gazons op basis van aanwijzingen (patronen, maaihoogte, …). Ook onderhoud je groenzones, zowel binnen als buiten. Je kunt ook overweg met klein motorisch materiaal. Tijdens de wintermaanden zullen de werkzaamheden bestaan uit snoeien en aanleggen. Ten slotte beheer en onderhoud je het materiaal en de bestelwagen en sta je in voor de (beperkte) werfadministratie.

Je profiel

  1. Je volgde een opleiding tuinbouw of enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
  2. Je toont uiteraard veel interesse voor groen.
  3. Een rijbewijs BE is een must, een bewijs C en/of tractor een extra troef.
  4. Je bent een vroege vogel, communicatief en goed in zelfstandig werk, die plannen begrijpt en correct uitvoert en aandacht heeft voor veiligheid en rendabiliteit.
  5. Kennis van het Nederlands is vereist.
  6. Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zo niet behaal je het attest binnen de zes maanden.

Aanbod en voordelen

  1. Een mooie verloning.
  2. Stabiel bedrijf.
  3. Je krijgt een bestelbus ter beschikking om u te verplaatsen voor de werkzaamheden, je mag deze parkeren bij je woning.
 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier