Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Werkplaatsverantwoordelijke regio Londerzeel

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen-, infra-, water-, en sportprojecten.

Je uitdaging:

Als assistent werkplaatsverantwoordelijke in de afdeling logistiek ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van wisselstukken en de volledige orderopvolging naar leveranciers. Hierbij zorg je voor een correcte administratieve afhandeling in het systeem. Je zet de bestellingen klaar en staat bijgevolg nauw in contact met de technische medewerkers die instaan voor het onderhoud en de herstellingen van alle tuinbouwmachines en –werktuigen (tractoren, zitmaaiers, minigravers, kranen…). Ook voor nieuwe machines zorg je voor een correcte ingebruikname  bij chauffeurs door ze opleidingen te geven, en ze te voorzien van een beknopte handleiding. Tevens informeer je de werfleiders over de voortgang van de herstellingen en het onderhoud. Je levert een actieve bijdrage bij het prestatierendement van de werkplaats. Hiervoor houd je diverse parameters (gepresteerde uren, extern onderhoud…) nauwgezet bij in het systeem. Deze functie rapporteert aan de Logistiek directeur.

Profiel:

  • Je hebt bij voorkeur een technisch diploma (Elektromechanica, Landbouwmechanisatie, Mechanica) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Bovendien heb je reeds relevante ervaring in een technische omgeving (als Werkvoorbereider, Magazijnier, Orderadministrator…)

  • Kennis van land- en tuinbouwmachines is een sterke troef.

  • Je bent een motivator en je bent bekwaam om opleidingen te geven.

  • Hands-on mentaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en een gezonde assertiviteit typeren jou.

  • Je bent een uitgesproken teamplayer die administratief onderlegd is. Verder weet je goede relaties op te bouwen met interne klanten en leveranciers.

  • Je kan op een inzichtelijke manier gebruikshandleidingen schrijven voor machine-gebruikers.

 

Aanbod:

Je komt terecht bij een grote landschapsaannemer met sterke reputatie. Krinkels is marktleider in België. Je krijgt een gevarieerde positie met diverse opleidingsmogelijkheden. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket incl. diverse extralegale voordelen.

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier