Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Comp&Ben Manager regio Londerzeel

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen-, infra-, water-, en sportprojecten.

Samen met 2 HR medewerkers ben je verantwoordelijk voor de payroll, HR administratie en de compensations & benefits van onze 550 medewerkers (een 450 tal arbeiders in pc145.04 en pc124 en een 100 tal bedienden in pc200).  Je bent energiek, zelfstandig, gedreven en werkt samen met de HR Manager aan verbeteringsprojecten en levert strategische ondersteuning aan het management en de leidinggevenden ihkv. comp&ben.  Je bent hun eerste aanspreekpunt.  We verwachten dat je een trekkersrol opneemt voor de verdere informatisering van onze HR afdeling.

Je bent onze specialist in de volgende domeinen en verwachten van je dat je voortdurend alert bent voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.  Zo blijf je up-to-date en kan je je kennis delen met anderen.  We verachten tevens dat je in deze domeinen voldoende juridische kennis hebt zodat je in gesprek kan gaan met onze verschillende leveranciers.  Het is een niet-exhaustieve lijst :

  • In-, door- en uitstroom van medewerkers;
  • Payroll en personeelskosten;
  • C&B : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, vergoedingen, …
  • Personeelsadministratie : we gebruiken eBloX;
  • Verzuim : ziekte & arbeidsongevallen;
  • HR admin : contracten, C-documenten, arbeidsreglement, …
  • Benchmarks, analyses en rapporteringen;

Jouw profiel

U heeft een master- of bachelordiploma, bij voorkeur in een juridische en/of economische en/of HR richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.  U kan uitstekend communiceren in het Nederlands en het Frans.  U werkt proactief, accuraat en U bent discreet.  U heeft enerzijds een passie voor cijfers en administratie en anderzijds haalt u energie in de ondersteuning van medewerkers en management.

Het aanbod

De mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch, succesvol en ambitieus bedrijf.

Uitdagende functie in een aangenaam bedrijf met sterke persoonlijke ontwikkelingsperspectieven.

Een competitief salarispakket aangevuld met talrijke extra-legale voordelen.

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier