Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Ploegbazen GROEN regio's: Oostende - Aalst, Gent, Lokeren - Roeselare, Kortrijk - Knokke - Brugge - Geel - Hasselt - Antwerpen - Londerzeel

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen-, infra-, water-, en sportprojecten.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je leidt een ploeg van arbeiders en werkt mee aan bermen van autosnelwegen, parken, voetbalvelden, daktuinen, grote tuinen, en langs waterlopen en spoorwegen. Je dagtaak bestaat uit het ’s morgens oppikken van de arbeiders. Je zult de ploeg aansturen, nieuwkomers begeleiden en de taken bespreken met de werfleider. Daarnaast snoei je de beplanting, verwijder je takken en onderhoud je gazons op basis van aanwijzingen (patronen, maaihoogte, ...). Ook onderhoud je groenzones, zowel binnen als buiten. Je kunt ook overweg met zowel een bandenkraan als rupskraan. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Ten slotte beheer en onderhoud je het materiaal en de bestelwagen en sta je in voor de (beperkte) werfadministratie.

 

PROFIEL:

·         Je volgde een opleiding tuinbouw en toont uiteraard veel interesse voor groen.

·         Een rijbewijs BE is een must, C en/of tractor een extra troef.

·         Je bent een vroege vogel, communicatief en goed in zelfstandig werk, die plannen begrijpt en correct uitvoert en aandacht heeft voor veiligheid en rendabiliteit.

·         Kennis van het Nederlands is vereist.

·         Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.

 

AANBOD:

·         Als uitvalsbasis is er onze vestiging in Zedelgem voor West-Vlaanderen, voor Oost-Vlaanderen zal dit Erpe-Mere zijn of voor het centrum van het land zal dit Londerzeel of de Kempen zijn.

·         Een mooie verloning

·         Stabiel bedrijf

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier