Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Vacatures

Machine instructeur regio Londerzeel

Als algemene aannemer is Krinkels nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen-, infra-, water-, en sportprojecten.

Je uitdaging:

Heb jij meteen door hoe bepaalde machines in elkaar zitten en hoe je ze moet gebruiken? En kan je dit ook nog eens vlot uitleggen en demonstreren aan anderen? Dan ben jij misschien wel de machine instructeur die we zoeken!
Naast het geven van opleidingen over het gebruik van de machines maak je gebruikershandleidingen en technische fiches op. Verder volg je de keuringen op en sta je in voor het onderhoud van deze machines. Tot slot kan de verantwoordelijke van de werkplaats steeds op jou rekenen voor administratieve ondersteuning.

Profiel:

  • Je hebt bij voorkeur een technisch diploma (Elektromechanica, Landbouwmechanisatie, Mechanica) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een zekere kennis, voeling en vooral interesse voor land- en tuinbouwmachines.
  • Spreek je een (aardig) woordje Frans? Dat is een pluspunt!
  • Je baant je gemakkelijk een weg in administratie.
  • Aangezien je met veel leveranciers in contact zal staan mag een commerciële flair niet ontbreken.

Aanbod:

Je komt terecht bij een grote landschapsaannemer met sterke reputatie. Krinkels is marktleider in België. Je krijgt een gevarieerde positie met diverse opleidingsmogelijkheden. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket incl. diverse extralegale voordelen.

 

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren:

Krinkels nv
t.a.v. Mevr. Veerle Loockx
Weversstraat 39
1840 Londerzeel

T. 052/30 36 51
E. hr(at)krinkels.be

U kunt ook solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Sollicitatieformulier