Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Sport

'uitblinker in elke discipline'

Krinkels is allround specialist in de aanleg en het onderhoud van buitensportaccommodaties en spelvoorzieningen, van skateparken tot speeltuinen. U vindt onze projecten terug in heel België. Maatwerkoplossingen met duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden. Of à la carte-realisaties. Aan u de keuze.

Het gamma is eindeloos: speelpleinen in ontelbare variaties, looppistes en atletiekbanen, onderhoudsarme Finse pistes, fiets- en wandelpaden, golfterreinen, sportvelden voor voetbal, rugby, hockey, tennis ... Van amateur- tot topniveau!
We leveren totaaloplossingen inclusief omheining, uitrusting, bestrating, verlichting, vuilbakken, parking met fietsenstalling en zelfs kantine- en doucheruimte. Ook groenvoorzieningen en het onderhoud daarvan behoren tot deze service: grasperken, beplanting, hagen, bomen, onkruidbestrijding, zwerfvuilverwijdering, reiniging van afvoer en kolken, herstelling van verhardingen, sneeuw- en ijsbestrijding ... Wees gerust: dankzij Krinkels ligt uw terrein er altijd netjes en verzorgd bij.

Tussen de seizoenen voorzien we uw grasvelden van de nodige grote onderhoudsbeurt. Bezanden, verluchten, doorzaaien, bemesten en herbicidenbehandeling... Onze ervaring komt hier goed van pas!

Bekijk onze referenties  Download onze folder

 
Oostende-Blankenberge Jan Breydel Stadium Jan Breydel Stadium Jan Breydel Stadium Sport Sport Sport Sport Sport Sport


Bekijk onze video's