Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Parken & tuinen

'aangenaam vertoeven buiten'

Krinkels heeft ruim 50 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van parken en tuinen. Bomen planten en selecteren, plantenmassieven aanleggen, meubilair plaatsen, mooie heesters en bijpassende hout- en waterconstructies voorzien ... Vakmanschap dat u van Krinkels mag verwachten.

Met onze multidisciplinaire kennis en uitgebreid gamma aan materialen kunnen we u een compleet aanbod van werkzaamheden voorstellen. We bouwen ook zelf machines om of passen materialen aan voor zeer specifieke projecten. Door onze geografische spreiding en uitgebreide talenkennis zijn wij dé partner in parken en tuinen voor heel België.

Krinkels is ook uw onderhoudsspecialist voor grootschalige groenprojecten. Maaien, snoeien, onkruidbestrijding, waterbeheer, het schoonhouden van parken … Dankzij ons totaalpakket aan diensten en ervaren groenexperts is uw tuin of park bij ons in goede handen.

We voelen ook de verantwoordelijkheid om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. Daarom zijn we met de aanleg van parken en tuinen voortdurend op zoek naar innovaties die de duurzaamheid ten goede komen en de efficiëntie in de toekomst verbeteren. Zo houden we bij de aanschaf van machines rekening met de CO2-uitstoot en andere schadelijke gassen. We reduceren en hergebruiken afvalstoffen en gebruiken waar nodig secundaire grondstoffen.

Parken en tuinen behoren dan ook tot onze specialiteiten.

Bekijk onze referenties   Download onze folder

 
Parc Bonnevie Parc Bonnevie ELCA-EU Green week Moestuin Tervuren Moestuin Tervuren Park Kalverenstraat Mechelen Park Kalverenstraat Mechelen Park Kalverenstraat Mechelen Park Kalverenstraat Mechelen Bloemen Knokke Knokke Neptunus fontein Bloemen Sluispark Leuven Sluispark Leuven