Krinkels Landschapsaannemer
Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Parkaanleg

'mooi totaalplaatje'

Krinkels heeft ruim 50 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van groot groen en open ruimte. Bomen planten en selecteren, plantenmassieven aanleggen, meubilair plaatsen, mooie heesters en bijpassende hout- en waterconstructies voorzien ... Vakmanschap dat u van ons mag verwachten.

We nemen de efficiënte inrichting en het beheer van parken, plantsoenen, tuinen en pleinen graag voor u in handen. U kunt op ons rekenen voor een doelgerichte en duurzame aanpak van groot groen en/of open ruimte. Een prettige omgeving voor voetgangers, fietsers, skaters, rolstoelgebruikers, speelvogels ... van alle leeftijden.

Ook voor onderhoud en herstellingen staan wij in. Alles is schoon en veilig. Denk maar aan meubilair, bankjes, speelconstructies en verlichting. Maar ook paden en parkings liggen er steeds netjes bij en zijn vrij van onkruid en zwerfvuil. ... Met een strak maairegime en snoeiplan blijven gras, bloeiende borders, heesters en bomen keurig onderhouden en gezond. Die opzet geldt ook voor vijvers en fonteinen,vlonders, houten constructies, terrassen, hekwerk, riolering en signalisatie.

Meer info:
+32 2 425 31 77 info(at)krinkels.be

Bekijk onze referenties
 
Parkaanleg Parkaanleg Parkaanleg