Ontdek Krinkels Treecare - Waar bomen belangrijk zijn!

Bomen spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven en hebben aanzienlijke invloed op zowel ons leefmilieu als ons welzijn. Bij Krinkels erkennen we het belang van bomen en zijn we verheugd onze nieuwste ontwikkeling met jullie te delen: Krinkels Treecare!

Waarom zijn bomen zo belangrijk? Het klimaat oefent een merkbare invloed uit op ons groen landschap, waar openbaar groen steeds prominenter wordt. Bomen vormen de kern van deze transformatie, met aanzienlijke impact op onze leefomgeving en het klimaat. Het is onze plicht om deze groene schatten te koesteren en hen optimale kansen voor de toekomst te bieden.

Krinkels Treecare: Een team van boomexperten doorheen heel België. In 2024 hebben we onze krachten gebundeld in Krinkels Treecare, een team van boomexperten dat actief is over heel België. In een model waarin we lokaal sterk aanwezig zijn, streven we ernaar nationale expertise in te zetten. Ons team ondersteunt lokale afdelingen in drie essentiële domeinen: onderzoek en ontwikkeling, kwaliteit en expertisewerken.

Onze focusgebieden:

  1. Onderzoek en ontwikkeling: In een wereld waarin wetenschap voortdurend evolueert, zet Treecare zich in voor innovatieve oplossingen op maat.
  2. Kwaliteit: We verhogen het kwaliteitsniveau van alle boomverzorgingswerken door middel van interne opleidingen en bewustmaking.
  3. Expertisewerken: Bij Krinkels Treecare kan je terecht voor een breed scala aan expertisediensten, waaronder advies, NTO (Trekproef, Treeradar, TMS, Tomografie), boomeffectenanalyses, haalbaarheidsstudies, standplaatsverbeteringen, ziekten- en plaagbeheersing, en ecologische studies.

Kennismaking met onze boomexperten? Voor verdere informatie en kennismaking met onze boomexperten, kan je contact opnemen met ir. David Claes, European Tree Technician.

Ontdek meer over Krinkels Treecare 

Laten we samen zorg dragen voor de bomen die ons landschap vormgeven en ons welzijn bevorderen.