Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Boomverzorging en -beheer is geen improvisatie maar vergt sterk doorgedreven professionalisme

11 gediplomeerde boomverzorgers bij Krinkels.

De Europese certificering van onze boomverzorgers en -klimmers garandeert kwaliteit, vakmanschap en veiligheid bij hun werk. Het certificaat van de International Society of Arboriculture erkent professionele boomverzorgers die slaagden voor een grondig examen, waarin alle aspecten van de boomverzorging aan bod komen. Er zijn twee soorten certificering: European Treeworker (ETW) en European Tree Technician (ETT). 

We hebben 8 ETW-gecertificeerde boomverzorgers in dienst. Ze kunnen ondertussen steunen op de kennis van onze 3  gediplomeerde Tree Technicians (ETT).  Met z’n allen vormen ze een efficiënt team, aangevuld met professionele grondmannen. Ze zorgen op dit moment voor meer dan 100.000 bomen in heel België. Krinkels boomverzorging heeft een pioniersrol en werkt steeds met de nieuwste technieken zowel naar onderzoek (Treeradar, Trekproef,Tomografie) als naar uitvoering (Elektrische hakselaars).

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7476/202109-straffe-kljer-arjan-raeymaekerslr.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7476/logo-ett-etw.png