Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Onze belijningsrobot verlaat even de voetbalvelden

Sinds kort mocht onze belijningsrobot voor het eerst social distance-cirkels tekenen. Dit initiatief kwam van Barco, dat cirkels in het gras wilde om bubbels visueel af te bakenen voor hun werknemers.  Zelf werden ze geïnspireerd door de bubbelcirkels op het Sint-Pietersplein in Gent.

Onze belijningsrobot wordt voornamelijk gebruikt voor het tekenen van lijnen op een voetbalveld. Door zijn ingebouwde gps en een bijhorende tablet is de robot in staat lijnen op 1cm nauwkeurig te tekenen. Naast voetbalvelden heeft de robot ook al andere sportterreinen van lijnen voorzien, alsook van de firmanaam op hun parking.

De cirkels waren voor onze robot nieuw, maar hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. De cirkels werden succesvol getekend zodat de werknemers van Barco op veilige afstand met hun bubbel kunnen picknicken.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7466/-wimdewulf-krinkels-barco1-04-medium.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7466/1-wimdewulf-krinkels-barco1-11-medium.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7466/1-wimdewulf-krinkels-barco-28-medium.jpg