Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Robotica op het sportveld

Niet alleen de aanleg van uw sportveld is bij Krinkels in goede handen. Ook het onderhoud kunt u al sinds jaar en dag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Voor het maaien en belijnen van sportvelden kunnen we gebruik maken van moderne robottechnologie. 

Robot geeft doeltreffend startschot

Een sport robot is uiterst nauwkeurig en snel in het uitmeten en belijnen van sportvelden. Manueel is dat een hele klus. Zo’n robot aankopen, is echter niet voor elke ploeg weggelegd. Daarom komen we graag bij u langs met onze betrouwbare sport robots van Expo-Line. Zo zijn uw velden bij de start van elk seizoen moeiteloos en piekfijn uitgelijnd.

Het gras is altijd groener …

… als het gemaaid is met onze robotmaaiers van Belrobotics! Maaien met robots heeft meerdere voordelen tegenover het klassieke maaien. Dankzij hun licht gewicht drukken ze de grond niet in, zelfs niet als die erg vochtig is. Met hun zwevende maaikoppen maaien ze elk grasveld perfect gelijkmatig zonder het gras te beschadigen. Bovendien zijn ze ecologisch en maaien ze fluisterstil.

Duurzaam onderhoud

Zoekt u een betrouwbare, ervaren partner voor het duurzaam onderhoud van uw sportveld?

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7456/robot-sportkrinkels.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7456/tondeuselogo.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7456/201811tondeuselogo1.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7456/img8019.jpg