Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Jobdays maart: werkkrachten gezocht!

Het hoogseizoen voor de groenvoorziening is in aantocht. Daarom gaat Krinkels actief op zoek naar extra mankracht voor aanleg en onderhoud. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart houden we onze Jobdays, op een nieuw digitaal platform. Een unieke kans voor al wie droomt van een job in ‘t groen.

Diverse vacatures

We werven extra personeel aan voor de aanleg en het onderhoud van openbare, vooral groene ruimtes. Door de grote verscheidenheid aan projecten en locaties hebben we voor elk profiel wat wils. We zijn onder andere op zoek naar groenarbeiders, arbeiders in de aanleg, vrachtwagenchauffeurs, werfleiders, boomsnoeiers en mekaniekers, die graag een steentje bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. 

Eerste keer online

Na een jaar coronamaatregelen zijn we het online gebeuren intussen wel gewoon. Ook onze Jobdays gaan onvermijdelijk de digitale weg op. Op ons gloednieuw online job-platform kunnen kandidaten zich aanmelden en een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Op basis van hun ervaring en gewenste functie kiezen wij de juiste contactpersoon, aan wie ze zich mogen voorstellen tijdens de geplande video call. 

Men zegge het voort

Bent u op zoek naar een job in een dynamisch bedrijf met een familiale sfeer? Bekijk dan onze vacatures en meld u aan. Of kent u mensen met een goeie team spirit, groene vingers, specifieke vakkennis in aanleg of onderhoud, en een flinke dosis werklust? Informeer ze dan snel over onze digitale Jobdays. We heten hen graag welkom in ons team!

Meer weten over onze Jobdays

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7449/miniature.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/7449/mosaiquelr.jpg