Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Duurzaam onderhoud voor de percelen van De Lijn

De Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn lanceerde in 2020 een uniforme prijsvraag voor het onderhoud van alle percelen in hun werkingsgebied. Krinkels bood zich aan als vaste partner. Met trots leveren we vanaf nu onze diensten aan De Lijn, op 16 van de 23 vermelde percelen,  in elke Vlaamse provincie.

Uitgebreide dienstverlening

De Lijn was op zoek naar lange termijnpartners voor het groenonderhoud, het industrieel vegen en de winterdienst op haar stelplaatsen, tractiestations, tramspoorbeddingen en halteplaatsen. Dankzij onze multidisciplinaire kennis zijn wij in staat al deze diensten samen aan te bieden en professioneel uit te voeren. De Lijn kan dus rekenen op een zorgeloze dienstverlening.

Lokaal, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Onze lokale aanwezigheid in elke provincie versterkte uiteraard ons aanbod. Een partner die werkzaam is over het gehele grondgebied, dat biedt voordelen. Extra troeven die De Lijn konden overtuigen om met ons in zee te gaan, waren onze transparante communicatie en het feit dat we bij al onze werken sterk inzetten op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Professionele partner

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare, professionele partner voor uw groenaanleg en -onderhoud met teams over het hele land? Contacteer ons gerust voor een voorstel.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7448/adobestock416573063lr.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7448/delijnsvg.png