Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Straatgras overwoekert voetbalvelden

Door de coronacrisis verlieten de spelers hun sportvelden. Het “onkruid”, vooral het straatgras, profiteerde van deze afwezigheid om goed te gedijen. Veel velden lijken vandaag goed bespeelbaar. Het straatgras heeft echter de plaats ingenomen van Engels raaigras en veldbeemgras. Deze grassen, gewoonlijk gekozen om hun hoge weerstand tegen voetgetrappel, delen nu het speelveld met een gras met een veel slechtere bespelingstolerantie.

Als we willen voorkomen dat de voetbalvelden al snel na de start van de volgende competitie onbespeelbaar zijn, moeten we de velden grondig aanpakken.

Onze specialisten voeren tijdens een bezoek aan het terrein een analyse uit, waarmee ze de beste methode bepalen om het veld te regenereren. 

Deze periode is daar uitermate gunstig voor, aangezien de velden momenteel weinig of niet gebruikt worden en het gras nog niet in zijn uitbreidings- en groeifase is.

Onze teams staan klaar om u te helpen, zodat u het eerste fluitsignaal bij de heropstart van de voetbal niet mist.

Meer info nodig?

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7443/05.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7443/02.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7443/01.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7443/03.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7443/04.jpg