Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Elektrisch wieden, een innovatieve methode om Japanse Duizendknoop te bestrijden

Voor Krinkels is het belangrijk, als marktleider in het groenonderhoud, om altijd met de beste, meest innovatieve methoden te werken. Zo zoeken we ook actief naar efficiënte, veilige en milieuvriendelijke alternatieven manieren om onkruid te verwijderen. 

Krinkels startte onlangs verschillende testfasen om Japanse Duizendknoop zonder fytoproducten te bestrijden. Met eWeeding kunnen we voortaan het merendeel van dit onkruid in één keer elektrisch verwijderen. Deze elektrische technologie is chemicaliënvrij en verbruikt weinig energie in vergelijking met de huidige technieken. 

De eWeeding-machine doodt zowel de bovenkant als de wortels van het onkruid met elektrische stroom, waardoor de ongewenste planten niet meer teruggroeien. Bovendien verzamelen we alle data in onze App, voor een gemakkelijke opvolging en evaluatie van de behandeling. 

Ook al voelt het onkruid zich overal thuis, op stoepen, paden, pleinen, parkeerplaatsen … Krinkels stelt telkens een aangepaste technologie voor om op duurzame wijze een mooie stadsomgeving in stand te houden. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7425/eweeding.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/7425/krinkelseweeding105bmin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7425/krinkelseweeding46min.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7425/krinkelseweeding107bmin.jpg