Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Greencare versterkt partnership met Colruyt Group

In 2019 vertrouwde de Colruyt Group ons het groenonderhoud van een twintigtal vestigingen toe aan de Belgische kust. In 2021 zullen onze teams niet minder dan 203 sites van de Colruyt Group onderhouden (Okay, Dats, Dreamland, Dreambaby ...). Binnen enkele weken zijn de groene ruimtes, de winkelparkings, de Colruyt Academy en zelfs het distributiecentrum en de hoofdzetel in Halle in de groene handen van onze medewerkers. 

Naast het maaien, wieden, snoeien van heggen en schoonmaken van de sites zorgen we voor het beheer van de parkings en naaste omgeving, het snoeien van de bomen, de aanleg van groendaken en het onderhoud van groene plantenmuren.

Het werk wordt overal in België uitgevoerd. Dankzij de kwaliteit en transparantie van onze rapporten, kan de Groep Colruyt het uitgevoerde werk opvolgen en controleren. Onze snelle interventies en de naleving van de termijnen zijn de sterke punten die al onze partners aanspreken.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7424/logocolruyt.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7424/colruyt-academy.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7424/colruyt.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7424/dats2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7424/dats01.jpg