Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Het Brusselse stadsmeubilair wordt coronaproof

Op vraag van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest desinfecteren de teams van Krinkels elke week de zitbanken van onze hoofdstad. 

Die vind je her en der in Brussel, en ze worden heel vaak gebruikt. De stad telt vandaag meer dan 1484 openbare zitbanken, van het Schumanplein over de parken tot het Flageyplein. Het is onmogelijk om het stadsmeubilair bij elk gebruik te desinfecteren. Met een wekelijkse ontsmetting beperk je wel aanzienlijk het risico dat het virus zich verspreidt.  

Krinkels opteerde voor desinfectie met een druksproeier. Door een homogene nevel te verstuiven op de behandelde zone slagen we erin om de meubels tot in de kleinste hoekjes te ontsmetten. 

De keuze van het product vormde een belangrijke stap bij deze opdracht. Er ging een grondig onderzoek aan vooraf. Het ontsmettingsproduct dat we kozen is goedgekeurd voor gebruik in een ziekenhuisomgeving, geschikt voor alle oppervlakken en vooral: het is een milieuvriendelijk product. Elk betrokken team volgde een opleiding op maat. Op die manier kunnen we heel snel ter plaatse zijn, en dat overal in België. 

Door te ontsmetten en de basis regels te blijven respecteren, kunnen we verspreiding van covid-19 sterk tegengaan. 

 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7397/20200529disinfectionflagey105min.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7397/20200529disinfectionflagey127min.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7397/20200529disinfectionflagey130min.jpg