Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Een veilige groene ruimte voor je bedrijf

Onze afdeling Green at the Office werkte de voorbije weken een aantal mooie en originele projecten uit om de kantoorruimtes op een veilige maar ook aangename manier in te richten. 

Belangrijk is dat we onze klanten mobiele oplossingen kunnen aanreiken. Onze elementen zijn gemakkelijk te verplaatsen of aan elkaar te koppelen en spelen in op de flexibiliteit die nodig is in de huidige omstandigheden. Iedereen wil namelijk op een veilige manier terug naar kantoor.

De inrichtingen die we vandaag plaatsen, zijn oplossingen bedoeld voor lange termijn . Daarom willen onze teams een inrichting bieden die de nodige veiligheid garandeert, zonder de esthetiek van de ruimtes over het hoofd te zien. 

Via grote plantenbakken creëren we een natuurlijke barrière. Door ze te plaatsen tussen de verschillende werkplaatsen, kan er een grotere fysieke afstand bewaard worden. Bovendien kan je met plantenbakken ook de circulatie en looprichting in het gebouw vastleggen.

Eveneens ontwikkelden we zelfdragende en mobiele wanden. Die laatste kunnen ondoorschijnend of doorzichtig zijn. Een extra voordeel is dat planten en moswanden de akoestiek van je ruimtes verbeteren. 

Het is belangrijk dat je medewerkers en klanten zich goed voelen. Daarbij kunnen onze oplossingen naadloos afgestemd worden op de specifieke eigenschappen van je gebouwen.  Elk project wordt ontworpen met het vooruitzicht om kantoorruimtes te voorzien waarin de natuur opnieuw haar plaats inneemt en haar beschermende rol vervult. 

Meer info >

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7395/20200512ifmamin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7395/bureau-moussemin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7395/bacs2min.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7395/biomontageroomdivider201400x1400min.jpg