Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Groenvoorzieningen Europese Commissie

Sinds 1 december vertrouwt de Europese Commissie het onderhoud van haar groenvoorzieningen toe aan de Greencare-teams. Dit contract beslaat meer dan 50 gebouwen in en rond Brussel. Naast het prestigieuze Berlaymontgebouw onderhouden onze teams de groene ruimtes van tal van administratieve gebouwen, het EEAS Building, sportterreinen en zelfs kinderdagverblijven. De sites zijn zeer verschillend, maar dankzij de veelzijdigheid van onze teams en het professionalisme van onze medewerkers kunnen we zowel daktuinen, patio’s en ingesloten terrastuinen verzorgen, alsook vijvers, parken en tuinen onderhouden.

De Europese Commissie is een veeleisende opdrachtgever, maar onze medewerkers voldoen volledig aan haar normen inzake kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Met de applicatie op onze tablets kunnen we digitale rapporten opstellen en foto’s toevoegen. Deze werkwijze voldoet volledig aan de eisen van de Commissie op het vlak van kwaliteitscontrole.

Voor interieurplanten heeft de Commissie een eigen onderhoudsteam aangesteld, maar tevens aan ons gevraagd om hen te begeleiden, trainen en ondersteunen.

Het interieurproject werd verwezenlijkt in nauwe samenwerking met de teams van Green at the Office (onze nieuwe afdeling voor kamerplanten). De eerste nieuwe planten zijn reeds aangeleverd, tot grote tevredenheid van de Commissie. We zijn er dan ook van overtuigd dat er nog meer projecten zullen volgen ...

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7324/20170902antiterrorisme-plantenbakken204svmin.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/7324/20170902antiterrorisme-plantenbakken206min.JPG