Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Green at the office, natuur in uw kantoor

Een nieuw label

Green at the Office, de natuur in uw kantoor. Krinkels Greencare draagt sinds jaar en dag en vol enthousiasme zorg voor de natuur in en rond bedrijven.

Om binnen de groep Krinkels, de afdeling Indoor Landscaping sterker te profileren, werd het nieuwe label Green at the Office, gelanceerd.

Met Green at the Office wordt de natuur helemaal opgenomen in uw werkomgeving. Onze teams creëren het buitengevoel in kantoorruimtes. De planten brengen groen en leven op de werkplek, wat het algemeen welbevinden bevorderd. Uw werkplek tussen vier muren wordt omgetoverd tot een aangename groene omgeving, via de vele mogelijkheden die onze specialisten u kunnen aanbieden.

Dit nieuwe label staat tevens voor een volgende stap in de digitale ontwikkeling van het departement. Een eigen nieuwe website en onze aanwezigheid op sociale media geven u de kans om de trends van dit moment te ontdekken, op het gebied van planten, decoratieve plantenbakken, groene wanden en zo veel meer. Inspirerende pagina’s om samen uw groene beleving te bepalen. 

Aarzel niet om ons nieuws te volgen en/of contact op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.  

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7302/20190327webgreenattheoffice111.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7302/green-at-the-officeklein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7302/green-at-the-office2klein.jpg