Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Hoog boven de tractors van Krinkels vliegen de vliegtuigen van de luchthaven van Brussels South

Krinkels haalde de aanbesteding binnen voor het onderhoud van de groene ruimtes, de buitenzone en voor diverse werkzaamheden op de luchthaven van Charleroi. Een mooie samenwerking die vijf jaar geleden is gestart en die vandaag is uitgegroeid naar een breder actieterrein voor onze teams voor de volgende acht jaar. 

De teams van Krinkels hadden zich al bewezen op het terrein van 80 hectare (start- en landingsbaan, taxibanen, parkings, ...) van de luchthaven en de aangrenzende parkeerterreinen. Iedereen heeft hetzelfde doel: onberispelijk werk afleveren zonder de goede werking van de luchthaven te hinderen. 

Thibaut Michel, opzichter van onze activiteiten op de luchthaven, benadrukt de nauwkeurige organisatie van de planning: “Het luchtverkeer heeft altijd voorrang. In de omgeving van de start- en landingsbaan en de taxibanen is alleen nachtwerk toegestaan. Mijn teams werken elke week ‘s nachts om de groene ruimtes die aan de start- en landingsbaan, de taxibanen en de toegangspunten voor reizigers grenzen te onderhouden.”

Een keer per jaar worden de terreinen gemaaid door tractoren die met een breedte van 9,45 m kunnen maaien en daarbij maar één zwad vormen. Er wordt de voorkeur gegeven aan grote balen die sneller kunnen worden geladen en verwijderd. Ter plaatse kan ik rekenen op de expertise en het alziende oog van onze ploegbaas. Samen leiden we de verschillende teams en zorgen we voor snel en kwaliteitsvol werk.” 

Naast de groene ruimtes heeft de luchthaven Krinkels ook het onderhoud van de banen toevertrouwd. Schilder- en ontrubberingswerken worden uitgevoerd met krachtige machines en deskundig personeel zodat de banen zo kort mogelijk worden stilgelegd. 

Thibaut Michel sluit het interview af met de volgende woorden: “Onze teams onderhouden het vertrek- en aankomstpunt van uw reizen met veel trots en enthousiasme!” 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/7300/20180413charleroiairport110logoklein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7300/20180413charleroiairport116klein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7300/20180413charleroiairport119logoklein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/7300/20180413charleroiairport134klein.jpg