Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Nieuw: een vestiging in Zedelgem.

West-Vlaanderen kan voortaan een beroep doen op onze nieuwe vestiging. Sinds enkele weken heeft Krinkels namelijk ook een uitvalsbasis in Zedelgem. “We willen altijd al zo dicht mogelijk bij onze werven en medewerkers zijn. We zijn nationaal actief en onze werven liggen verspreid over heel België. Maar we kunnen toch geen ploeg uit Brussel naar Oostende sturen? Dat zou niet alleen niet (eco)logisch zijn, maar ook niet leuk voor onze werknemers zelf,” benadrukt onze directeur Peter Loyens. Met onze nieuwe vestiging in Zedelgem verzorgen we de logistiek voor onze werven aan de Belgische kust en in de regio Brugge-Roeselare-Kortrijk.

Begin april start opnieuw het seizoen van de onderhoudswerken. En wij zijn er klaar voor! Tijdens de ‘Job Day’ op zaterdag 16 maart hebben we namelijk tientallen nieuwe medewerkers aangeworven. De vestiging van Zedelgem is dus klaar voor de strijd!

https://mgt.dewitte.be/upload/news/6227/img3941klein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6227/img3942klein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6227/20190316jobdag-zedelgem-2klein.jpg