Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Krinkels bouwt mee aan uw sportieve toekomst

Kunnen we een voetbalveld onderhouden zonder pesticiden? 

Kunnen we zeggen dat hybride velden de voordelen van een natuurgrasveld combineren met die van een kunstgrasveld? 

Na het robotmaaien van het terrein trekken de robots, die geleid worden via gps, perfecte lijnen. Kunnen de greenkeepers van morgen het onderhoud van het terrein verzorgen met een tablet in de hand?

Al deze vragen en bespiegelingen kwamen uitgebreid aan bod tijdens het seminarie dat plaatsvond in het hart van het KV Oostende stadion. Het evenement werd georganiseerd door de sportdienst van Krinkels. 

Ook de schepenen van sport en andere vertegenwoordigers van de sportinfrastructuur van onze gemeenten kregen de kans om de machines voor het onderhoud van het terrein te bekijken. Elk jaar investeert Krinkels in krachtige en innovatieve machines waarmee we in alle weersomstandigheden voor topkwaliteit kunnen zorgen. Afgelopen donderdag konden alle deelnemers het werk van onze teams bewonderen terwijl ze over het terrein van het prachtige stadion van KV Oostende liepen. 

 Wilt u meer informatie over het beheer van sportvelden? Neem dan contact met ons op. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/6172/img8146editedmin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6172/img8152editedmin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6172/img8178editedmin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6172/img8243editedmin.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6172/img8253editedvertmin.jpg