Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Tesla vertrouwt het beheer van zijn groenvoorzieningen toe aan Greencare

Een onderneming zoals Tesla kan het beheer van zijn groenvoorzieningen niet aan eender wie toevertrouwen. De buitenkant is namelijk het eerste wat bezoekers van het bedrijf te zien krijgen. Het was dus voor de Tesla-groep belangrijk om dit beheer in alle vertrouwen te kunnen uitbesteden.  

De teams van Greencare verdeelden het werk in verschillende fases. 

In een eerste fase werd er voornamelijk schoongemaakt en onkruid verwijderd. Verder zullen onze medewerkers tijdens het maandelijks onderhoud het gras maaien, het onkruid wieden en snoeien. Ook zullen ze voor nieuwe beplanting zorgen en indien nodig herstellingswerken aan de parkeerplaatsen uitvoeren. 

Dankzij onze ‘Krinkels App’ kunnen de facility managers nagaan welke werken we uitvoeren. De voor-en na-foto’s die meteen samen met het rapport verzonden worden, zorgen voor beheersgemak en totale transparantie. 

Dit 360°-beheer heeft de algemene afdeling van Tesla Lyon overtuigd om ons de sites in Aartselaar, Hasselt, Sint-Martens-Latem en Zaventem toe te vertrouwen.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/6142/tesla2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6142/news146554.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6142/news146555.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6142/tesla.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6142/tesla3.jpg