Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Greencare, partner van Proximus

Met de uitrol van een globaal onderhoudscontract voor hun patrimonium zocht de afdeling gebouwenbeheer van Proximus een geschikte partner om 500 technische sites en 1000 antennes te onderhouden in Wallonië. Snel bleek dat Greencare hiervoor de nodige oplossingen kan bieden.  

Het globale beheer van groenvoorzieningen, het binnenonderhoud van de gebouwen en de inspectie van daken vragen om multidisciplinaire vaardigheden van onze teams. De huidige teams worden versterkt door veelzijdige profielen. Zo kan Greencare beantwoorden aan de specifieke noden van deze partnerschap.

Dankzij een zorgvuldige organisatie en minutieuze planning kunnen we zowel het maandelijkse onderhoud en bijkomende interventies uitvoeren, alsook dringende tussenkomsten verzekeren. Een specifiek telefoonnummer werd voorzien waarop we 24/7 bereikbaar zijn, zodat we onze klanten nooit in de steek laten bij een eventuele problemen. 

Met de ‘Krinkels App’ hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over wat er zich op hun terreinen afspeelt. Via deze tool krijgen ze toegang tot de verschillende rapporten van onze bezoeken en zien ze welk onderhoud of welke herstellingen zijn uitgevoerd. In enkele kliks zijn de voor-en-na-foto’s beschikbaar waardoor onze klanten aanzienlijk wat tijd besparen. 

Onze medewerkers zijn als het ware de ogen van onze klanten. Door onze proactieve houding anticiperen we maximaal op de uit te voeren werken. Het groeperen van zowel onderhoud als bijkomende taken en de ruime inzetbaarheid van onze teams zorgen voor een maximale optimalisatie van de kosten. 

Vóór Proximus vertrouwden ook andere klanten, zowel uit de retail, gebouwenbeheer als woonzorgcentra, ons het algemene beheer van hun sites toe, waardoor Greencare over een ‘full outdoor service’ expertise beschikt.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/6083/proximus2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6083/image2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/6083/image3.jpg