Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Oefencentrum Westkapelle: Krinkels start de werken

Begin mei startten de werken aan het nieuwe Club Brugge Oefencentrum in Westkapelle.

Vorig jaar al kondigde Club Brugge de bouw aan van hun nieuwe ‘basecamp’. Mede dankzij de zeer goede verstandhouding met de gemeente Knokke-Heist is het begin mei dan eindelijk zo ver: De werken gingen van start. Meer dan 110 personeelsleden van Club, inclusief het eerste elftal en de beloften zullen er hun nieuwe ‘thuis’ vinden. Met onder meer een indoor kunstgrasveld, kantoorruimtes en een zwembad zal het state-of-the-art oefencomplex dé hefboom zijn voor de verdere groei van Blauw-Zwart.

Architecten Goedefroo + Goedefroo maakten in nauwe samenwerking met Club de plannen voor het nieuwe complex. Krinkels staat in voor de buitenaanleg en de aanleg van de vier trainingsvelden, waarop onze spelers zich dagelijks in het zweet zullen werken. In totaal komen er drie hybride velden en één natuurgrasveld.  Voor de hybride velden kiest Club Brugge voor de Grassmaster technologie.

Volgens de huidige planning kan Club de voorbereiding op het seizoen van 2019-2020 aanvatten in het nieuwe trainingscomplex. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/6021/club-brugge-west-kapelleklein.png