Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

KV Oostende bovenaan in het klassement van de beste velden

Sinds dit seizoen is er een klassement van de beste voetbalvelden – “the greenkeeper award”. Trainers, aanvoerders en de match delegate (een neutrale toezichthouder) geven bij elke match punten aan het voetbalterrein voor telkens tien kwalitatieve en vijf esthetische criteria. De gedeelde tweede plaats van KV Oostende in het klassement is een mooie erkenning.

De teams van Krinkels zijn elke dag met de grootste zorg aan het werk om het veld zo goed mogelijk te onderhouden. Het werk omvat meer dan alleen het gras maaien. De medewerkers van Krinkels onderzoeken elk hoogteverschil, staan in voor de bemesting, tussentijdse regeneratie, herstelling van de speelschade en de verdere dagelijkse zorg. Ook houdt Krinkels tijdens de winterperiode het terrein sneeuw- en ijsvrij. 

Het beroep van greenkeeper blijft meestal onder de radar. Maar met een goed onderhouden veld stellen we de spelers in staat om hun beste spel te spelen en vermijden we talloze blessures door een onregelmatig terrein. 

Dankzij onze expertise kan KV Oostende trots andere ploegen ontvangen en een kwaliteitsvol veld ter beschikking stellen. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4986/kv-oostende.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4986/kv-oostende2.jpg