Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

“Ik doe wat ik het liefste doe”

Vier maanden geleden startte Robin Stassijns’ loopbaan bij Krinkels Greencare. Met een jaar sectorervaring op zijn palmares was hij net geen groentje meer. Vandaag staat hij in voor het onderhoud van interieurbeplanting bij verschillende bedrijven.

Zes jaar ‘tuinbouw en groenvoorziening’ met een zevende specialisatiejaar ‘tuinaanleg en onderhoud’ in Merchtem vormden de aanloop van zijn carrière. Na een jaar ervaring bij een concullega wist Krinkels Greencare zijn aandacht te trekken. “Ik leerde het bedrijf kennen door een schoolvriend die er al werkte. Zijn enthousiasme maakte me nieuwsgierig waardoor ik Greencare zelf contacteerde. Iets later ging ik er van start.”

Samen met zijn collega’s doet hij dagelijks het groenonderhoud bij bedrijven. Robin is blij met de invulling van zijn dagen. “Ik geniet van mijn onderhoudswerk bij bedrijven, banken en tankstations. Daar doen we alles waar een tuin nood aan heeft zoals gras maaien, onkruid wieden en bomen snoeien. En de aanleg van gras, aanvoeren van schors en dolomiet…”

“Bovendien zijn er bij Krinkels Greencare veel mogelijkheden om hogerop te geraken. Voorlopig geniet ik vooral van mijn onderhoudswerk. Maar wie weet welke stappen ik hier ooit nog zet.” Wat hij vandaag het leukst vindt aan zijn job? “Absoluut de collega’s: het is een leuke bende met onderling goede contacten. Deze job geeft me ook grote werkzekerheid, autonomie in wat ik doe en geeft me ook heel wat verantwoordelijkheid in een professionele context.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4875/20170209greencare155klein.jpg