Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Academische wereld ‘beleeft’ Krinkels

Dit jaar vond de derde editie van Krinkels Academy plaats: de ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven en de academische wereld. Met deelnemers uit een twintigtal onderwijsinstellingen trok het bedrijf naar de hoofdstad met op het programma een brainstormsessie en een begeleide tour langs enkele Krinkelsprojecten.

Groeiende interesse

Maar liefst vijfentwintig onderwijsinstellingen van het volwassenenonderwijs, BSO, TSO en hogescholen uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel namen deel. Er is duidelijk een groeiende interesse om de banden met het bedrijfsleven verder uit te bouwen. De mix van deelnemers zorgde voor een bijzondere dynamiek waardoor de brainstormsessie interessante ideeën opleverde.

Aandacht voor beleving

Dit jaar stond het aspect ‘beleving’ centraal. Door een bezoek aan de binnentuin van het Gulden Vlies en het herdenkingsmonument van Maelbeek, werd duidelijk welke impact het werk van Krinkels heeft op zijn omgeving. Het bezoek aan de plantentuin van Meise was de ideale afsluiter voor de groenliefhebbers. 

Fundament voor de toekomst

De deelnemers, waaronder schooldirecteurs, stagebegeleiders en verantwoordelijken konden uitgebreid netwerken en wisselwerkingen opzetten. Voor Krinkels was de dag meer dan geslaagd met enkele initiatieven op zak waar ze concreet mee aan de slag kunnen. “We zijn ervan overtuigd dat de Krinkels Academy incentives bijdragen tot een sterk fundament voor de toekomst, waarbij de academische en bedrijfswereld de onderlinge samenwerking verder kunnen uitbouwen.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4870/111.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/4870/01.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/4870/66.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/4870/58.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/4870/104.JPG