Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

De nieuwe brochure interieurbeplanting al gezien?

Bij Krinkels Greencare zijn we ervan overtuigd dat planten wonderen verrichten op de werkvloer. Betere prestaties, een verhoogde concentratie en een aangenamere werkomgeving. Wil je ook genieten van de voordelen van groen in jouw bedrijf, maar wil je niet de lasten? Ontdek dan ons volledig aanbod in onze nieuwe brochure.

Wat mag je verwachten?

De brochure, die ook online beschikbaar is, bevat diverse inspirerende foto’s die je doen verlangen naar een groen kantoor. Jan van Daele van Greencare vat kort samen: “De klemtoon ligt op het belang en het voordeel van groen binnen bedrijven. Je wordt in de nieuwe brochure geïnspireerd door een waaier aan mogelijkheden van prachtige planten en decoratieve bakken. Dankzij ons gespecialiseerd personeel, bieden we niet alleen een product aan, maar een volledig dienstverlening.”

Nieuwe trends

“De nieuwe trends in indoor landscaping mochten natuurlijk niet ontbreken. Mos als blikvanger in je interieur in de vorm van een mosschilderij, mospanelen en moswanden. Maar ook groene wanden die elke locatie in een unieke en inspirerende ruimte transformeren. Een groen statement voor elk bedrijf. We benadrukken hiermee de nood aan een gezond leefmilieu, groen en duurzaamheid binnen bedrijven”. 

Meer weten over ons aanbod? Contacteer dan Krinkels Greencare

Download hier de brochure

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4868/interieurbeplanting.jpg