Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Nationaal groenonderhoud voor Orpea met Smartscape

De woonzorgcentra van Orpea staan voor een kwalitatieve dienstverlening waar hulpbehoevende personen de beste zorgen krijgen. Niet alleen de zorg staat er centraal, maar ook de woonomgeving op zich. Greencare verzorgde al de buitenomgeving van enkele van deze centra. Vandaag gaan ze nationaal aan de slag voor Orpea. 

“Krinkels Greencare is sinds kort de groenbeheerder van enkele rustoorden van de Orpea-groep. De hertekening van de tuinen, hun opknapbeurt en het onderhoud ervan resulteerden in een vlotte samenwerking die naar meer smaakte”, zegt Filip van der Meersche. “Dat werd op heel korte tijd duidelijk in de uitbreiding van het bestaande contract.”

Tuinen op maat

“Ze waren blijkbaar heel tevreden over onze manier van werken”, vertelt Filip van der Meersche. “Momenteel staan we in voor het onderhoud van 17 vestigingen over heel België waar telkens vier medewerkers aan de slag zijn. Elk centrum krijgt een tuinomgeving op maat. Op plaatsen waar de aanplanting door onze voorgangers niet volgens de regels van de kunst was gebeurd, reorganiseren we de plantsoenen tot elke grasspriet weer keurig staat.”

Introductie Smartscape

“Dit meerjarig onderhoudsplan, onafhankelijk van het weer en de seizoenen, werd door Krinkels Greencare ontwikkeld. Aan de hand van onze ervaring, referentiebeelden en Smart Technologie ontwikkelden we onze eigen app. Hiermee bouwen we per site een visuele kwaliteitsbewaking op voor een vast budget. Handig, want aan de hand van de kwaliteitsafspraken weten onze mensen wanneer onderhoud nodig is.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/4715/5picturebeaulieu1552.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4715/59picturesouverain1335.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4715/51picturerubens1204.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4715/10picturebonaparte141.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/4715/smartscape.png