Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Krinkels sponsort ondernemende studenten

Op 11 maart trokken lokale en nationale politici en studenten naar de sporthal van de Gemeentelijke Tuinbouwschool in Peizegem. Daar organiseerden zeven studenten handelswetenschappen van de KUL het voetbalevenement ‘Combined by soccer’ als studieproject.

Een team van politici nam het op tegen de nationale ploeg van de Belgische dak- en thuislozen, The Homeless Devils. De aftrap werd gegeven door minister Maggie De Block, zij ondersteunt als minister van sociale zaken het voetbalproject voor thuislozen. Bij het laatste fluitsignaal was de eindscore 8-8.

Filip Van den Meersche, directeur Krinkels Greencare, is enthousiast over het studieproject: “Ondernemende studenten hebben bij ons een streepje voor en ik heb zelf schoolgelopen in die tuinbouwschool, dus we zetten met plezier onze schouders onder dit project. Als hoofdsponsor schonken we Krinkels-voetballen en een geldsom van 1.000 euro. De politici signeerden de voetballen, waarna ze in een tombola verloot werden ten voordele van The Belgian Homeless Devils. Deze studenten bedachten een leuk initiatief om hun steentje bij te dragen aan de maatschappij, daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.”

Bekijk hier een videoverslag van de wedstrijd.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3674/img8497.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3674/img8331.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3674/img8518.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3674/img8570.jpg