Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

RTC start nieuw studentenproject

Een beroepsgerichte opleiding brengt je meteen naar de juiste werkplek. Daarom is een goede afstemming tussen scholen en toekomstige werkplekken noodzakelijk. Iets waar het Regionaal Technologisch Centrum (RTC) Oost-Vlaanderen op inzet met de opstart van een nieuw project waar Krinkels met plezier aan meewerkt.

“Dankzij RTC kunnen scholen (TSO/BSO) intekenen op vier verschillende projecten van vier Vlaamse bedrijven. Wij kozen als onderwerp het lokalisatiebeheer van klein materiaal waarbij we op zoek gaan naar een gestructureerde manier van beheer,” vertelt Johan de Leener, logistiek directeur bij Krinkels. 

“We ontvingen leerkrachten die in twee groepen nadachten over de centrale vraag: hoe maken we het proces tussen de school en het bedrijf concreet? Na een brainstorm rond een viertal vragen gingen de deelnemers aan de slag.” RTC gaat naar de voorstelling van de verschillende projecten en verkiest uiteindelijk één waar alle scholen binnen de scholengroep een jaar lang rond zullen werken. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3672/2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3672/1.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3672/6.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3672/4.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3672/5.jpg