Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Onderhoudscontract met spoorwegbeheerder Infrabel

Infrabel, beheerder van het Belgische spoornet, besteedt het groenbeheer van twaalf percelen langs de spoorwegen uit. Krinkels sleepte daarvan vijf loten in de wacht en zal hierdoor binnenkort voornamelijk in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel langs de spoorweg te vinden zijn.

 “In de zomer staan we in voor de maaiwerken, het onderhoud van de groene wanden en het bestrijden van exotische planten zoals de reuzenberenklauw en de Japanse duizendknoop”, licht de directeur Wim Van Maele het takenpakket toe. “In de winter verwijderen we het zwerfvuil en beheren we de houtige vegetatie: we kappen, snoeien en toppen de bomen.”

Meer winteractiviteiten

“We zijn heel tevreden dat we dit contract konden binnenhalen. Dat loopt tot 2020 en betekent een aanzienlijke stijging van werk. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in de zomer, maar door de uitbesteding van Infrabel gaan we ook een drukke winter tegemoet.” 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3360/20130924gvwkrinkels26.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3360/20130929gvwkrinkels1.jpg