Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Verlenging contract groenbeheer in Knokke-Heist

Al heel wat jaren zorgen we voor het onderhoud van het groenpatrimonium van de gemeente Knokke-Heist. Dat contract loopt binnenkort op z’n einde, maar het gemeentebestuur koos ervoor na een nieuwe aanbesteding, om de samenwerking verder te zetten. 

“Het gemeentebestuur van Knokke-Heist hecht veel waarde aan kwaliteit”, weet werfleider Jonas Van Poelvoorde. “Dit nieuwe contract vraagt doorgedreven topniveau op het gebied van netheid en groenonderhoud. Het takenpakket bestaat uit het groenbeheer van de publieke ruimtes en groene ruimtes langs de weg, het verwijderen van zwerfvuil in de beplanting, het onderhoud van zoomwegen, parken en perkjes en het hakken en wieden van beplantingszones.”

Die taken zijn verspreid over het hele jaar. “Het zwaartepunt ligt wel in de lente en zomer”, verduidelijkt Jonas Van Poelvoorde. “Terwijl we in de winter zeven werkmannen inzetten, zullen er dat in de drukke seizoensmaanden 30 zijn.” Het contract is per jaar verlengbaar tot en met 2020.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3359/03.png https://mgt.dewitte.be/upload/news/3359/04.png https://mgt.dewitte.be/upload/news/3359/02.png https://mgt.dewitte.be/upload/news/3359/01.png