Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Greencare verzorgt interieurbeplanting bij Deloitte

Vlakbij Flanders Expo, in Sint-Denijs-Westrem, bouwde Deloitte een nieuwe site. “Het kantoorgebouw staat volledig in teken van het concept New Way Of Working”, vertelt Jan van Daele van Krinkels Greencare. “Een ruim aanbod vergaderlokalen, werkbubbels, ergonomisch meubilair… Wij kregen hier de kans om een mooi interieurbeplantingsproject uit te werken.”  

“Het was een fijn en uitdagend project waarbij de klant zelf een duidelijk globaal interieurconcept had, maar ons toeliet de ruimte creatief in te vullen met onze groene toets. Er werd gekozen om de strakke architectuur te volgen en te werken met exotische soorten en exclusieve plantenbakken.” 

Zo gezegd, zo gedaan. “Eén van de planten die we gebruikten, is een exotische palm: de Cycas Revoluta”, legt Jan van Daele uit. “Dat is, evolutionair gezien, een zeer oude plant die in de tijd van de dinosauriërs al bestond. We bekijken steeds esthetisch, de gehele combinatie, plant en planter, en kozen voor de herhaling van vormen. Zo droegen we bij tot een aangename werkplek voor het personeel en een mooi decor om klanten in te kunnen ontvangen.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3358/deloitte.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3358/deloitte2.jpg