Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Geslaagde familiedag in openluchtmuseum Bokrijk

In navolging van de eerste succesvolle familiedag in Pairi Daiza vorig jaar, werden onze werknemers dit jaar uitgenodigd in openluchtmuseum Bokrijk. “Met meer dan 500 aanwezigen mogen we wederom spreken van een geslaagde familiedag”, vindt HR manager Patrick Palet.  

Op zaterdag 1 oktober stond het oude dorpje van Bokrijk helemaal in het teken van de familiedag van Krinkels. “Van hieruit konden onze werknemers en hun gezin de hele dag het domein op”, legt Patrick Palet uit. “We organiseerden ook begeleide rondleidingen in het Arboretum en kinderen konden zich uitleven in het speeldorp. De dag werd afgesloten met een barbecuediner en livemuziek.” 

Tentoonstelling van werktuigen 

“Ook leuk, voor zowel groot als klein, was de vertoning van onze voertuigen en grote machines op het grote plein. Onze werknemers vertellen thuis wel wat ze doen, maar daar kunnen kinderen en echtgenotes zich niet altijd iets bij voorstellen. Door verschillende machines, zoals een botsabsorbeerder, een tractor met zuigcombinatie, hoogtewerker en zitmaaiers, tentoon te stellen, kunnen ze zich nu een beeld vormen.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3357/familiedagkrinkels091.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3357/familiedagkrinkels098.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3357/familiedagkrinkels136.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3357/familiedag-krinkels-008.JPG https://mgt.dewitte.be/upload/news/3357/familiedagkrinkels163.jpg