Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Krinkels blikt terug op een geslaagde studentenzomer

Sinds 1 september zit de zomervakantie er weer officieel op. Dit wil ook zeggen dat de meeste jobstudenten terug met hun neus in de studieboeken verdwijnen. Maar Patrick Pallet, HR manager, blikt terug op een geslaagde zomer. 

Ieder jaar steken jobstudenten een handje toe bij Krinkels. Maar dit jaar was de instroom aan studenten beduidend groter dan voorheen. “Dat komt door onze campagnes via Krinkels Academy, onze aanwezigheid op opendeurdagen en de reclame via onze posters bij de scholen", legt Patrick Palet uit. Onze zoektocht kreeg dit jaar zelfs op de Franstalige zender RTL ruim de aandacht in het tv-journaal. Alle jobstudenten worden ingeschreven als uitzendkracht bij de interim-partners die voor de administratie zorgen.

Volgens de HR-manager heeft Krinkels ondertussen heel wat naamsbekendheid verworven dankzij Krinkels Academy. “Op deze manier geven we de leerlingen het signaal dat er voor hen ook een toekomst is”, vertelt hij. “En dat trekt jobstudenten aan. De zomer is traditioneel onze drukste periode, maar ook tijdens de andere schoolvakanties zijn jobstudenten welkom.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3291/jobstudenten.png