Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Greencare onderhoudt tuinen van luxe rustoorden tot in de puntjes

Orpea bezit meerdere luxueuze rustoorden verdeeld over België en zelfs Europa waar de bewoners volop genieten. Niets leuker dan een verzorgde tuin om in te wandelen of een mooi bloembed en een uitgestrekt grasveld om naar te kijken. Sinds kort nam Orpea Greencare onder de arm voor het beheer van al dat groen. 

“Het gaat onder meer om de vestigingen James Ensor in Oostende en De Zilverduin in De Haan,” legt Filip van der Meersche uit. “De vorige aannemer liet de tuinen ietwat verloederd achter, tot ongenoegen van de bewoners. De aanplant werd licht hertekend en met zes man hebben we een week lang hard gewerkt om alles terug piekfijn in orde te krijgen.”

“Het niveau van de afwerking ligt hoog,” vertelt Filip van der Meersche. “Wij werkten met respect voor het ontwerp en in balans met de omgeving. De Zilverduin grenst namelijk aan Vosseslag, een geklasseerd duin-natuurgebied. Onze tuiniers maaiden hier op creatieve wijze een wandelpad uit zodat de bestaande biotopen zo weinig mogelijk verstoord werden.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3289/787.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3289/756.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3289/807.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3289/788.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3289/789.jpg