Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Voetbalclub RUS Loyers krijgt plein met nieuwste kunstgrasmat

De zomerstop is voor voetbalclubs het ideale moment om hun infrastructuur onder handen te nemen. Dat hebben ze bij vierdeklasser RUS Loyers goed begrepen. Voor de heraanleg van hun voetbalplein doet de club een beroep op Krinkels. 

De spelers van RUS Loyers spelen binnenkort op een nieuwe grasmat. De club investeert in een duurzame synthetische mat met een natuurlijke look en speelcomfort. Krinkels zal eerst met behulp van betonnen elementen de lichte helling van het terrein wegwerken alvorens de mat te plaatsen. “De werken gaan van start op 17 mei en als alles verloopt volgens plan, spelen de spelers de eerste wedstrijden van seizoen 2016-2017 al op hun nieuwe plein”, legt departementsdirecteur Luc Drapier uit. “Eind september is het plein speelklaar.” 

Op maat gemaakt

De grasmat die er komt te liggen is de Desso iDNA X Smart. “Dit is het nieuwste systeem,” verduidelijkt business manager Johan De Backer. “Krinkels maakt de grasmat op maat van het plein. Niet enkel met de grootte, maar ook met specifieke sporttechnische kenmerken zoals de veerkracht wordt rekening gehouden. Het plein is extra zacht en comfortabel voor de spelers en ziet er natuurlijk uit.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3068/20150929-oostende-014klein.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3068/webidna-x-smart.jpg