Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Krinkels Greencare verzorgt interieurbeplanting VRT

Vakmannen van Greencare steken vanaf 17 mei 2017 hun handen uit de mouwen bij de VRT. Hiervoor werd een contract afgesloten van vijf jaar. Ze zullen de interieurbeplanting verzorgen bij het omroepcentrum in Brussel en de regionale zenders in Hasselt, Antwerpen, Gent en Kortrijk.

“De VRT is altijd een mooie referentie”, vertelt Jan van Daele van Greencare. “Met onze vele jaren ervaring binnen het team en onze landelijke dekking, is Krinkels Greencare een capabele partner om zowel het omroepcentrum te Brussel als de regionale zenders verspreid in België te bedienen. De VRT stelt hoge eisen qua kwaliteit, opvolging, communicatie en inventarisatie waardoor zo een project steeds een uitdaging blijft.”

“We zullen een groot aantal solitaire plantenbakken onderhouden”, legt Jan van Daele uit. “In het omroepcentrum bevinden zich ook een aantal ruime patio’s met interieurbeplanting tot 9 meter hoog. Voor die patio’s hebben we op vraag van de VRT enkele strakke projecten voorgesteld. Qua beplanting worden die volledig vernieuwd.”

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3067/vrtklein.jpg