Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Wees onkruid op ecologische wijze te snel af

Met de lente in aantocht komt ook weer het onkruid piepen op verhardingen. Sinds november 2015 is het nu ook in Brussel en Wallonië verplicht om het onkruid op ecologische wijze te bestrijden. In Vlaanderen was dit al sinds januari 2015.

Om onkruid kordaat aan te pakken hanteert Krinkels al enkele jaren een doeltreffende en milieuvriendelijke manier van groenbeheer. Via mechanische borstels, onkruidbranders, veegwagens en de warm water- techniek staan we in voor een ecologische manier van onkruidbestrijding. Deze laatste techniek, waarbij het onkruid bespoten wordt met heet water van 98 graden, is de laatste jaren steeds meer in opmars.

Krinkels staat met de nodige middelen en mensen steeds ter beschikking voor uw ecologische onkruidbestrijding. Wenst u graag advies, meer uitleg of een gratis demo van de warm water-techniek? Contacteer ons dan via info@krinkels.be.

https://mgt.dewitte.be/upload/news/3029/picecologischeonkruidbestrijding07.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/3029/picecologischeonkruidbestrijding08.jpg