Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Greencare: voor de groene toets in uw bedrijf

De laatste jaren wordt er veel aandacht besteed aan en geïnvesteerd in het nieuwe werken. Flexwerken, vliegende werkplekken, ergonomisch meubilair en informele meetingruimten geraken steeds meer ingeburgerd.

“Ook interieurbeplanting mag hier niet ontbreken”, vinden Jan van Daele en Filip Van den Meersche van Greencare. “Van een mooie orchidee bij het onthaal, naar modieuze plantenbakken tussen de bureaueilanden, tot een groene wand als blikvanger naast uw bedrijfslogo.”

Greencare zorgt voor een gepersonaliseerde groene toets en gezonde sfeer in de hedendaags werkomgeving. “Bij ons vindt u zowel de kennis, als ervaring en persoonlijke dienstverlening voor groene accenten. Ideaal om in donkere winterdagen het groen naar binnen te halen. Ons professioneel geschoold personeel staat bovendien garant voor een correcte opvolging en een continu mooie uitstraling.” Wilt u ook een groen accent in uw bedrijf? Neem dan contact op met Greencare. 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/2931/greencare2.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2931/greencare3.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2931/greencare1.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2931/greencare4.jpg