Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Antwerpen klaar voor de Vlaamse Havendag

Op 20 september openen de vier Vlaamse havens hun deuren voor het grote publiek tijdens de Vlaamse Havendag. In Antwerpen steekt het team van Krinkels een extra tandje bij.

Op zondag 20 september openen de vier Vlaamse havens hun deuren voor het grote publiek tijdens de Vlaamse Havendag. In Antwerpen steekt het team van Krinkels een tandje bij om de omgeving van de haven tegen dan in onberispelijke staat te brengen.

“Wij hebben een raamcontract voor het netheidsonderhoud”, vertelt werfleider Dries Rooryck. “Daaronder vallen heel wat activiteiten: zwerfvuil ruimen, maaien, wieden, scheren, snoeien, bomen vellen en planten, de bestrating vegen, onkruid ecologisch bestrijden… Speciaal voor de Havendag verwijderen we ook het groen op de kaaimuren. Daarvoor gebruiken we een laagtewerker in plaats van een hoogtewerker.” 

Dagelijks zijn er tien à vijftien werknemers in de weer in de haven. “We moeten nu een tandje bijsteken om met een nog grotere bezetting zoveel mogelijk werken tegen 20 september af te ronden.” 

https://mgt.dewitte.be/upload/news/2886/reinigenkaaimuren4337.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2886/reinigenkaaimuren4346.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2886/reinigenkaaimuren4368.jpg https://mgt.dewitte.be/upload/news/2886/reinigenkaaimuren4558.jpg