Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Werfleider Boomverzorging
Solliciteer nu

De job

Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de werven m.b.t. boomverzorging. Je organiseert, coördineert en controleert verrichte werk van aannemers, onderaannemers en onze eigen ploegen.  
Daarnaast sta je ook in voor opmaak van prijsoffertes, opvolgen van bestekken, signalisatieplanningen en vergunningen, geleverde prestaties en facturatie. Je neemt deel aan de werfvergaderingen en maandelijks wordt een een kosten-baten evaluatie opgemaakt.
Al deze taken en verantwoordelijkheden maken dat je zowel aan de slag gaat op de verschillende werven als op kantoor.
Je wordt een ambassadeur van Krinkels. Je promoot Krinkels Boomverzorging naar de buitenwereld en bouwt een netwerk uit zowel met klanten als met externe collega boomverzorgers. 

  • Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
  • Groenaanleg en -onderhoud

Je profiel

Je hebt ervaring binnen de boomverzorgingswereld en je bent in het bezit van een erkend diploma “Boomverzorging”, ETW of ETT.

Naast deze professionele kennis en ervaring zijn ook je interpersoonlijke vaardigheden van belang. Als aanspreekpunt op de werf ben je een rasechte peoplemanager en ben je uitgesproken communicatief. Verder heb je oog voor veiligheid en rendement. Een VCA-leidinggevende is mooi meegenomen. Indien je hierover niet beschikt, behaal je het attest binnen de 6 maanden.

Jouw werkterrein: Oost en West-Vlaanderen

Uitvalsbasis: Erpe-Mere of Zedelgem