Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Medewerker offertedienst
Solliciteer nu

De job

Binnen de offertedienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van de opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers omtrent aanleg en onderhoud van groeninfrastructuur. Hiervoor verdiep je je in lastenboeken, plannen en meetstaten en controleer je ze op volledigheid. Je bestudeert uitvoeringsmogelijkheden en mogelijk varianten. Je verzamelt gegevens van leveranciers en onderaannemers in nauwe samenwerking met de interne aankoopdienst en de uitvoeringsafdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte administratieve afhandeling van de aanbestedingsdossiers (prijsberekening, administratieve en technische bijlages).

  • Londerzeel
  • Groenaanleg en -onderhoud

Je profiel

Je behaalde een Bachelor/ Master diploma in een relevante richting (tuinarchitect, groenmanagement, bio ingenieur, ingenieur land/tuinbouw) en beschikt over een eerste ervaring in de aannemingswereld (werfvoorbereiding, calculator, werfleiding, ..).

Je hebt een goed technisch inzicht en bent cijfermatig sterk.  Ook organisatorisch en administratief sta je sterk in je schoenen.  Je kan vlot werken met MS office toepassingen. Je communiceert makkelijk met diverse betrokken partijen zowel via e-mail als telefonisch.

Praktische kennis van Frans is een pluspunt. 

 Kennis van standaardbestekken is een troef!