Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Contract Manager (Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen & Vlaams-Brabant)
Solliciteer nu

De job

Je bent de contactpersoon voor verschillende opdrachtgevers. Je organiseert, coördineert en controleert het omgevingsonderhoud en de herstellingswerken aan infrastructuur op verschillende locaties in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het uitvoeren van plaatsbezoeken, opmaken van kostprijsberekeningen, voorstellen van offertes, plannen en aansturen van onze hoveniers, kwaliteitscontroles en opmaak van klantenvorderingen zijn jouw dagelijkse uitdagingen. Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers om de diversiteit aan taken tijdig en correct uitgevoerd te krijgen. Ook de maandelijkse evaluatie van de projectadministratie behoren tot je verantwoordelijkheden. Je gaat aan de slag zowel op terrein als op kantoor in Londerzeel (50% werven - 50% administratie).

  • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Je profiel

Je hebt een Bachelor’s diploma Groenmanagement behaald en minstens drie jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

People management heb je in de vingers. Begrippen zoals coachen, begeleiden en aansturen zijn jou niet vreemd. Je combineert klantgerichtheid met resultaatgerichtheid om zo langetermijnrelaties op te bouwen en te onderhouden. 

Nieuwsgierig, enthousiast, energiek, gedreven, proactief, communicatief en ondernemend omschrijven jou. Je hebt oog voor veiligheid. Een attest VCA-leidinggevende is mooi meegenomen, zo niet behaal je dit binnen de zes maanden.