Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Interieurbeplanting

'groen in het bedrijf, werkt prettig'

Planten verrichten wonderen op de werkvloer. Mensen presteren beter in een gezonde, groene omgeving, er zijn minder spanningen en de concentratie stijgt. Redenen genoeg voor wat groen in uw bedrijf!

Het kiezen, voeden en onderhouden van planten en bomen in binnentuinen vergt speciale aandacht. Met onze all-in service slaapt u op beide oren. Deze dienst omvat het voeden en afstoffen van de planten, inclusief vervanging en resultaatsgarantie. Krinkels heeft ook een eigen kwekerij in de groep en is de partner bij uitstek voor advies bij de selectie van planten.

Interieurbeplanting biedt trouwens tal van voordelen. Een mooi en gezond binnenklimaat, een verbeterde akoestiek, meer zuurstof in de lucht. Zelfs onze kunstbeplanting lijkt zó levensecht, dat u wellicht het verschil niet eens merkt. De verzorging en het onderhoud van die binnennatuur? Die kunt u overlaten aan Krinkels.

Onze specialist: Jan Van Daele
+32 2 425 31 77 jan.vandaele(at)krinkels.be/koen.vanhoutte(at)krinkels.be

Bekijk onze referenties   Download onze folder

 
Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting Interieurbeplanting