Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Groendaken en –gevels

'duurzame schoonheid op dak of muur'

Op vrijwel elke ondergrond, vlak of hellend, kan Krinkels begroening voorzien. Een intensief of extensief groendak, een groengevel ... We verzorgen het totaalpakket van aanleg, nazorg en onderhoud. Zo creëren we biodiversiteit en een beter milieu.

Een ander pluspunt is de buffering van water. De planten houden water vast, zodat het na een bui niet in de riolering verdwijnt. Het substraat heeft ook een akoestisch en thermisch isolerende werking en het groen zorgt voor de opvang van fijnstof en productie van zuurstof. En de decoratieve kwaliteiten? Uw gevel of dak krijgt bij elke seizoenswisseling een nieuw uitzicht.

Er zijn verschillende types van groendaken. Extensieve groendaken, met hun onderhoudsarme vegetatie, zijn niet beloopbaar en vergen geen aangepaste dakconstructie. Intensieve groendaken, daarentegen, kunt u vergelijken met een gewone tuin. Ze worden ingericht, aangeplant en onderhouden als leefruimte. De begroeiing kan heel divers zijn. Met de juiste substraatlaag en onderbouw zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Onze specialist: Ruben Vangeel
+32 2 425 31 77 ruben.Vangeel(at)krinkels.be

Bekijk onze referenties   Download onze folder

 
Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels Groendaken en –gevels